Chifelute chinezesti cu susan, la cuptor

09.06.2023

Ideale pentru copii deoarece nu sunt prajite in baie de ulei. Susanul, dupa cum stiti, este foarte sanatos si merita incercat mai des in diverse combinatii, chiar si deserturi. 

INGREDIENTE:

  • 200 gr piept de pui
  • 200 gr pulpe de pui
  • 1 buc ceapa verde
  • 1 buc ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita ghimbir
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 0.5 legatura marar
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura ulei de susan
  • 2 buc oua
  • 2 linguri pesmet
  • 80 gr susan alb
  • 1 buc morcovi
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • praf de sare


MODALITATE DE PREPARARE:

  • Pasul 1

    Punem pieptul de pui impreuna cu pulpele dezosate in masina de tocat sau in robot si le maruntim. Se pune carnea intr-un bol mare.

  • Pasul 2

    Ceapa uscata si ceapa verde se toaca marunt si se pun peste carne.

  • Pasul 3

    Morcovul se curata si se rade pe razatoarea mica. Scurgem in palme de suc, apoi punem morcovul in bolul cu carne si ceapa.

  • Pasul 4

    Mararul si patrunjelul se toaca si se adauga peste restul ingredientelor.

  • Pasul 5

    Adaugam ouale, sosul de soia, sosul Worcestershire, uleiul de susan, pesmetul, usturoiul pisat, ghimbriul ras, o lingura din cantitatea totala de susan si sarea. Omogenizam foarte bine, formam chiftele, apoi le tavalim prin susan.

  • Pasul 6

    Se pun chiftelele intr-o tava si se dau la cuptorul incins la 180°C pentru 30 minute.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți