Ciorba de praz cu carne de porc
O ciorba mai altfel. O puteti pregati atat cu carne, cat si fara. Sotul meu spune ca ciorba de porc e cea mai buna, iar cum prazul este preferatul sau, am combinat totul intr-o ciorba delicioasa.

INGREDIENTE:
- 300 gr pulpa de porc
- 1 buc morcovi
- 50 gr telina
- 50 gr pastarnac
- 1 buc ardei kapia
- 3 linguri ulei de masline
- 1 buc gogosari
- 3 l apa
- 0.5 buc ardei gras
- 2 buc praz
- 5 buc rosii Cherry
- 1 lingura suc de rosii
- 1 legatura leustean
- 100 ml bors
- 250 ml zeama de varza
- dupa gust sare
- 1 buc oua
MODALITATE DE PREPARARE:
Pulpa de porc se spala si se taie cubulete. Se caleste 5 minute in ulei de masline.
- Pasul 2
Adaugam apa. Tocam marunt morcovul, ardeiul kapia, gogosarul, ardeiul galben, telina si pastarnacul. Le adaugam in cratita peste carnea care fierbe.
- Pasul 3
Dupa ce au fiert legumele se spala prazul bine si se taie pe jumatate, apoi fasii subtiri.
- Pasul 4
Adaugam prazul, sucul de rosii si rosiile taiate in jumatati. Cand au fiert adaugam leusteanul tocat, zeama de varza si borsul. Potrivim de gust cu sare. Oprim focul, batem oul si il adaugam la final.