Mix iute de ardei si alte legume, pentru ciorba

16.09.2022

Nu vreau sa fie o noutate, insa eu ador ardeiul iute, tot ce inseamna mancare picanta. Peste iarna, daca trag linie, am acest tip de mix, ardei murat intreg, dulceata de ardei iute, ardei rosu uscat...si lista poate continua. Planuiesc sa conserv si Cowboy Candy.

Cat despre acest mix...am avut de la tara niste ardei extrem de mici, insa va jur ca ceva mai iute nu am incercat. Erau OTRAVA!! Asa ca am folosit doar 5 bucati. Fara manusi i-am tocat. Va puteti imagina ca toata ziua mi-au luat foc mainile. Mi-au iesit 2 borcane, unul mai mic si unul mai mare. Cam atat despre dragostea mea fata de ardei.

INGREDIENTE:

  • 5 ardei iuti
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcov
  • 1 buc ardei kapia
  • 150 ml otet
  • 2 lingurite de sare


MODALITATE DE PREPARARE:

  • Pasul 1

    Tocam ardeiul iute, ardeiul kapia si ceapa. Morcovul il dam pe razatoare.

  • Pasul 2

    Toate aceste legume le punem intrun bol. Adaugam sarea si amestecam putin cu mana, CU MANUSI!

  • Pasul 3

    Indesam amestecul in borcane si acoperim cu otet. Se pun borcanele intr-un loc intunecos. Gata! PS: Cand deschideti borcanul, il puneti la frigider, ideal sa il consumati repede, pentru ca se oxideaza in timp.


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți