Ostropel de pui

12.05.2023

Mancarea preferata a familiei mele. Ce nu stiu ei, este ca prepar acest ostropel cand sunt in pana de timp sau de idei. Asta nu inseamna ca nu este gustos. Este de-li-cios!

INGREDIENTE:

  • 1 kg ciocanele
  • 1 kg cartofi
  • 0.5 legatura marar
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 1 capata usturoi
  • praf de piper
  • dupa gust sare
  • apa
  • 100 ml ulei


MODALITATE DE PREPARARE:

  • Pasul 1

    Cartofii se curata si se spala. Se lasa intregi, asta e frumusetea acestui preparat.

  • Pasul 2

    Uleiul se pune la incins si se rumenesc ciocanelele cateva minute, pe toate partile. Atentie, nu le prajim. Cand sunt bronzate bine, le scoatem deoparte.

  • Pasul 3

    Punem peste uleiul in care prajit carnea cartofii si apa cat sa depaseasca un deget cartofii. Acoperim cu cartofi si lasam sa fiarba.

  • Pasul 4

    Cand sunt aproape patrunsi punem carnea in cartita si usturoiul pisat. Acoperim din nou si mai fierbem 5 minute.

  • Pasul 5

    Potrivim de sare, piper si oprim focul. Garnisim cu patrunjel si marar tocate.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți
Folosim cookie-uri pentru a permite funcționarea corectă și sigură a site-urilor noastre și pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare.

Setări avansate

Puteți personaliza preferințele cookie aici. Activați sau dezactivați următoarele categorii și salvați-vă selecția.