Ostropel de pui
Mancarea preferata a familiei mele. Ce nu stiu ei, este ca prepar acest ostropel cand sunt in pana de timp sau de idei. Asta nu inseamna ca nu este gustos. Este de-li-cios!

INGREDIENTE:
- 1 kg ciocanele
- 1 kg cartofi
- 0.5 legatura marar
- 0.5 legatura patrunjel
- 1 capata usturoi
- praf de piper
- dupa gust sare
- apa
- 100 ml ulei
MODALITATE DE PREPARARE:
- Pasul 1
Cartofii se curata si se spala. Se lasa intregi, asta e frumusetea acestui preparat.
- Pasul 2
Uleiul se pune la incins si se rumenesc ciocanelele cateva minute, pe toate partile. Atentie, nu le prajim. Cand sunt bronzate bine, le scoatem deoparte.
- Pasul 3
Punem peste uleiul in care prajit carnea cartofii si apa cat sa depaseasca un deget cartofii. Acoperim cu cartofi si lasam sa fiarba.
- Pasul 4
Cand sunt aproape patrunsi punem carnea in cartita si usturoiul pisat. Acoperim din nou si mai fierbem 5 minute.
- Pasul 5
Potrivim de sare, piper si oprim focul. Garnisim cu patrunjel si marar tocate.