Oua umplute cu ton in sos de iaurt
Deseori ajung la concluzia ca mancarea buna se gateste repede. In 20 de minute, practic, nu aveti ce face. Atat de gustoase cu paine prajita...Si credeti-ma, vor fi foarte apreciate.
INGREDIENTE:
- 200 gr ton din conserva
- 2 cepe verzi
- dupa gust patrunjel
- dupa gust marar
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 1 lingurita mustar
- 2 linguri maioneza
- 1 lingura iaurt
- dupa gust sare
- dupa gust piper
- 6 oua
SOS DE IAURT:
- 160 gr iaurt
- 1 lingura maioneza
- sare
- piper
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingurita sumac
MODALITATE DE PREPARARE:
- Pasul 1
Se fierb ouale tare, se decojesc, se taie pe jumatate si se pun galbenusurile intr-un bol in care vom face pasta.
- Pasul 2
Adaugam tonul scurs, maioneza, iaurtul, zeama de lamaie, sarea, piperul, mustarul, patrunjelul, ceapa verde si mararul tacate si galbenusurile de la oua.
- Pasul 3
Amestecam bine aceasta compozitie si cu ea umplem jumatatile de oua. Le punem deoparte pana pregatim sosul.
- Pasul 4
Intr-o farfurie adanca amestecam toate ingredientele pentru sos.
- Pasul 5
Punem jumatatile de oua in sos si servim cu paine prajita!
Pofta buna!