Rulouri din carne de porc
Putin dichisit acest fel de mancare, dar meritam macar din cand in cand, un rasfat.
INGREDIENTE:
RULOURI
- 3 felii carne de porc
- 1 buc ceapa
- praf de cimbru
- praf de sare
- praf de piper
- praf de rozmarin
- 6 linguri ulei de masline
- 4 felii bacon
- 150 gr piept de pui
- 200 gr ciuperci
- 100 ml bere
SOS PENTRU UNS
- 3 linguri ulei de masline
- praf de boia iute
- 1 lingurita boia dulce
MODALITATE DE PREPARARE:
- Pasul 1
Se bate carnea de porc cu ciocanul de snitele pentru a o subtia.
- Pasul 2
Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu condimentele si 2 linguri de ulei de masline.
- Pasul 3
Se pune cate o felie de bacon pe carnea de porc si asteptam pana cand e gata umplutura. Se taie carnea de pui in cuburi mici si se trage la tigaie cu 2 linguri de ulei de masline. Adaugam si ciupercile taiate feliute subtiri si calim pana scade apa lasata de ele. Adaugam si ceapa calita anterior, amestecam si umplem rulourile cu compozitie. Rulam si prindem cu scobitori.
- Pasul 4
Pentru sos amestecam uleiul de masline, boiaua iute si dulce. Ungem cu acest sos rulourile si le rumenim cateva minute in tigaie. Dupa aceea le punem in tava cu 2 linguri de ulei si bere si le lasam la cuptor la 170°C pentru 30 de minute.