Salata de naut

22.03.2023

O revelatie a fost pentru mine aceasta salata. Am fost efectiv uluita de versatilitatea nautului pe care obisnuiam sa il prepar ca hummus, falafel si cam atat. De cand cu incercarile mele de a manca cat mai sanatos, aceasta salata a devenit preferata mea.

INGREDIENTE:

  • 1 conserva de naut
  • jumatate d eceapa
  • 1 castravete murat
  • 1 legatura de marar
  • dupa gust zeama de lamaie
  • dupa gust sare
  • 2 linguri maioneza vegana


MODALITATE DE PREPARARE:

  • Pasul 1

    Nautul se scurge, se pune intr-un bol si se piseza cu ustensila pentru piure. Atentie! Nu il punem la robot sau blender, pentru ca se va transforma in hummus, daca folosim furculita sau ustensila de piure, vor ramane bucatele, deci nu va fi fin, iar noi exact asta ne dorim.

  • Pasul 2

    Tocam marunt ceapa, castavetele murat si mararul, apoi le adaugam peste naut.

  • Pasul 3

    Punem maioneza, sare si zeama de lamaie. Amestecam si servim pe paine prajita. Veti adora acest preparat, sigur, sigur.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți