Sos de rosii coapte cu usturoi

25.08.2022

Am descoperit acest sos extraordinar la soacra mea. Pe cat de simplu, pe atat de bun. Il prefer intotdeauna la un gratar sau o friptura, vara, cand rosiile sunt extraordinar de gustoase si de dulci. Va provoc sa il incercati!

INGREDIENTE:

  • 3 rosii
  • 5 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • optional: ulei de masline


MODALITATE DE PREPARARE:

Pasul 1

  • Se pun rosiile la copt in cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ori pe gratar/grill, dupa preferinta.

Pasul 2

  • Se decojesc rosiile coapte si se piseaza cu ajutorul unei furculite. Punem rosiile intr-un bol si adaugam usturoi pisat si sare, dupa gust. Optional puteti adauga ulei de masline, chiar si putin suc de lamaie.


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți