Supa de cocos cu taitei
13.02.2022
Gustul cocosului este deosebit si fiindca nu mancam in fiecare zi, trebuie tratat cu respect. :))

INGREDIENTE:
- 1 kg cocos
- 2 buc morcovi
- 1 buc ceapa
- 40 gr telina
- 40 gr pastarnac
- dupa gust sare
- 100 gr taitei
- 1 legatura patrunjel
- 1 lingura condiment cu gust de gaina
- 3 l apa
MODALITATE DE PREPARARE:
- Pasul 1
Se spala cocosul, se portioneaza si se pune la fiert in apa. Am avut noroc de cocos tanar, asa ca a fiert foarte repede. Se spumeaza permanent.
- Pasul 2
Se taie morcovii, ceapa, telina si pastarnacul marunt si se pun in supa, cand a fiert carnea.
- Pasul 3
Asezonam cu sare si delikat si lasam legumele sa fiarba.
- Pasul 4
Cand au fiert si legumele, se adauga taiteii. Mai lasam pe foc, pana se inmoaie taiteii, apoi punem verdeata dupa gust.
Nota
Baietelul meu nu suporta verdeata, asa ca noi am sarit-o.