Supa de pui cu legume
Supa aceea pe care o adora toti copii. Dulce, hranitoare si usoara. Puteti folosi curcan, gaina, cocos, ceea ce va place. Si haideti sa recunoastem, se prepara foarte usor si rapid, deci nu avem de ce sa ne gasim scuze ca nu putem gati sanatos acasa (mai ales pentru copii, intre noi fie vorba). Daca ati observat o lipsa acuta de verdeata in mancare, este pentru ca piticului meu nu ii place. De obicei ne punem separat, dar uneori mai uit. Deci puteti adauga o legatura de leustean/patrunjel, fara probleme. Also, daca aveti grrasime de pasare in congelator, sau la borcan, nu ezitati sa o folositi, va iesi super yummy!
INGREDIENTE:
- 1 buc ceapa
- 1 buc morcovi
- 100 gr pastarnac
- 1 felie telina
- 1 pulpa de pui
- 1 lingura ulei
- sare
- 3 l apa
MODALITATE DE PREPARARE:
- Pasul 1
Se pune pulpa de pui la foc, in apasi se spumeaza pana ramane apa limpede. Recomand sa o strecurati. Cand a fiert pulpa, se scoate din oala si se dezoseaza. Punem deoparte carnea.
- Pasul 2
Morcovul si pastarnacul se rad. Ceapa si telina se toaca cubulete mici. Se pun legumele la fiert cu o lingura de ulei.
- Pasul 3
Cand au fiert, se introduce blenderul vertical si se pulseaza de doua ori, scurt, pentru cremozitate, gust intens si culoare.
- Pasul 4
Se introduce carnea dezosata inapoi in supa si se potriveste de sare.