Supa de vita cu paste

13.02.2022

Un deliciu, mai ales ca nu o fac in fiecare zi! Este mai degraba pe placul copiilor, care adora sa vada tot felul de forme de paste in supa.

INGREDIENTE:

  • 400 gr carne de vita
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 100 gr telina
  • dupa gust sare
  • 10 gr condiment cu gust de vita
  • 100 gr paste
  • 5 l apa

MODALITATE DE PREPARARE:

  • Pasul 1

    Se pune carnea la fiert si se spumeaza continuu. In functie de calitatea carnii, va fierbe intre o ora si trei ore, la foc mic spre mediu.

  • Pasul 2

    Cand a fiert carnea suficient de mult, se adauga morcovii taiati in rondele, ceapa intreaga si telina taiata in felii mari.

  • Pasul 3

    Dupa ce au fiert si legumele, se scot ceapa si telina si se arunca. Se lasa in supa doar rondelele de morcovi.

  • Pasul 4

    Se potriveste supa cu sare si condiment Maggie cu gust de vita.

  • Pasul 5

    Cu 15 minute inainte de a opri focul, se pun pastele in cratita si se lasa la fiert, pana se inmoaie.

Pofta buna!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți