Supa de vita cu paste
Un deliciu, mai ales ca nu o fac in fiecare zi! Este mai degraba pe placul copiilor, care adora sa vada tot felul de forme de paste in supa.

INGREDIENTE:
- 400 gr carne de vita
- 1 buc ceapa
- 2 buc morcovi
- 100 gr telina
- dupa gust sare
- 10 gr condiment cu gust de vita
- 100 gr paste
- 5 l apa
MODALITATE DE PREPARARE:
- Pasul 1
Se pune carnea la fiert si se spumeaza continuu. In functie de calitatea carnii, va fierbe intre o ora si trei ore, la foc mic spre mediu.
- Pasul 2
Cand a fiert carnea suficient de mult, se adauga morcovii taiati in rondele, ceapa intreaga si telina taiata in felii mari.
- Pasul 3
Dupa ce au fiert si legumele, se scot ceapa si telina si se arunca. Se lasa in supa doar rondelele de morcovi.
- Pasul 4
Se potriveste supa cu sare si condiment Maggie cu gust de vita.
- Pasul 5
Cu 15 minute inainte de a opri focul, se pun pastele in cratita si se lasa la fiert, pana se inmoaie.
Pofta buna!