Tocana din ciocanele de pui

25.08.2022

Mancarea copilariei: simpla, gustoasa si nu mai zic cum miroase in bucatarie. Aroma cepei calite, a usturoiului...mmm!

INGREDIENTE:

  • 1 kg ciocanele de pui
  • 6 buc cartofi
  • 2 linguri bulion
  • 3 buc ceapa
  • 70 ml ulei
  • praf de sare
  • praf de piper
  • 1 lingura faina
  • dupa gust patrunjel uscat
  • dupa gust marar uscat
  • 800 ml apa
  • dupa gust boia
  • 5 catei usturoi
  • dupa gust pudra de usturoi
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc cub legume


MODALITATE DE PREPARARE:

  • Pasul 1

    Ciocanelele se rumenesc in cratita cu ulei doar cat sa se sigileze.

  • Pasul 2

    Tocam ceapa grosier, o calim cu carnea impreuna. Dupa 5-6 minute punem si cartofii curatati, spalati si taiati cuburi potrivite impreuna cu morcovul taiat rondele. Rumenim cateva minute.

  • Pasul 3

    Adaugam apa, bulionul, usturoiul tocat, punem capacul si lasam sa se mai inmoaie cartofii, in jur de 15 minute.

  • Pasul 4

    Facem rantas din faina si zeama fierbinte din mancare, apoi o turnam in cratita, amestecam si mai fierbem 10-15 minute.

  • Pasul 5

    Potrivim gustul de sare, piper, cub de legume, pudra de usturoi, boia si decoram cu patrunjel si marar uscat.

Pofta buna!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți
Folosim cookie-uri pentru a permite funcționarea corectă și sigură a site-urilor noastre și pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare.

Setări avansate

Puteți personaliza preferințele cookie aici. Activați sau dezactivați următoarele categorii și salvați-vă selecția.