Zucchini pane de post
15.08.2022
Varianta vegana a snitelelor- delicioase, crocante, minunate. Puteti inlocui zucchini cu dovlecel sau chiar cu vinete.
INGREDIENTE:
BECHAMEL
- 1 buc zucchini
- 200 gr faina
- 1 lingurita curry
- praf de sare
- 150 ml lapte de soia
- 1 lingurita mustar cu hrean
- praf de turmeric
- praf de fulgi de piper rosu
ALTE INGREDIENTE
- 500 ml ulei
- 200 gr faina
MODALITATE DE PREPARARE:
- Pasul 1
Faina, sarea, turmericul, curry-ul si piperul rosu se amesteca cu furculita.
- Pasul 2
Adaugam laptele de soia, mustarul cu hrean si omogenizam. Zucchini se taie feliute medii, se tavalesc prin faina (folosim aici 200 gr de faina) ,apoi prin Bechamel.
- Pasul 3
Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, apoi se prajesc feliile de zucchini pe o parte si pe alta. Se pun pe servetele absorbante.